Агар-агар 1200 блюм 100 грам Польща
178,00 ₴
Опис
Агар-агар – це рослинний замінник желатину, який отримують шляхом екстрагування з бурих і червоних водоростей. Желююча речовина агар-агар в промисловості використовується для виготовлення зефіру, мармеладу, суфле та інших солодощів. Усім відомий желатин тваринного походження значно поступається за своїми властивостями агар-агару, натуральному природньому інгредієнту.
Важливо знати, що агар-агар не розчиняється у холодній воді. Він повністю розчиняється тільки при температурі вище 90°С. Гарячий розчин в’язкий і мутний, але при охолодженні до температури 35-40°С він стає прозорими і нагадує по консистенції гель. Його можна нагрівати кілька разів.
Желе з агар-агару не має ні смаку, ні запаху, що робить його універсальним в застосуванні.