СПРЕЙ (ФРИЗЕР) ДЛЯ ОХОЛОДЖЕННЯ ШОКОЛАДУ DR.GUSTO, 400 МЛ

546,00 

Опис

Фризер від ТМ Dr. Gusto – це спрей для охолодження для використання з кондитерською метою.

За допомогою фризер можна легко з’єднати між собою деталі шоколадного декору, спрей забезпечує швидке точкове охолодження. Також чудово підійде для швидкого охолодження кондитерських мас.

Можна використовувати і для заморожування поверхні торта перед нанесенням шоколадного велюру.

Як правильно використовувати фризер:

– необхідно працювати в рукавичках, щоб уникнути обмороження шкіри в місцях потрапляння на неї спрею.

– обов’язково струсіть балон перед використанням.

– розпорошувати спрей на виріб необхідно на відстані не менше 20 см.

Вогненебезпечно! Пам’ятайте, що аерозольний балончик вогнебезпечний, легко спалахує.

Уникайте потрапляння прямих сонячних променів. Не допускайте контакту з вогнем та гарячими поверхнями!

Об’єм: 400 мл.

Умови зберігання: зберігати балон у темному та прохолодному місці.

Виробник: ТМ Dr. Gusto, Туреччина.