Патока крохмальна(глюкозний сироп)
38,00 ₴ – 142,00 ₴
Опис
Патока – натуральний продукт переробки крохмалевмісної сировини кукурудзи, пшениці.
Патока – густа, тягуча, дуже в’язка, безбарвна, з ледь жовтуватим відтінком солодка речовина – продукт неповного оцукрювання крохмалю. Використовується в кондитерській промисловості в якості підсолоджувача та антикристалізатора кондитерських виробів.
Патока крохмальна виступає сполучним інгредієнтом та додає солодкість топінгам та наповнювачам, соусам і заправкам, використовується для виготовлення солодких снеків, випічки, карамелі, також як ключовача основа для оздоблення кондитерських виробів.
Патока крохмальна використовується для створення декоративних крапельок роси на виробах з цукрової пасти, при створенні глянцевої поверхні виробів, а також для приклеювання дрібних елементів кондитерських прикрас, посипки. Покращує текстуру готового продукту, збільшує його терміни зберігання.
Склад: патока 100%.
Додаткова інформація
Вага | 150г, 1,5кг |
---|