Білий шоколад Callebaut Velvet 32%

124,00 623,00 

Артикул: Невідомо Категорія:

Опис

Ніжний білий шоколад з вершковим, злегка солодким смаком.

Цей незвичайний білий шоколад володіє шовковистою текстурою, дуже гармонійним, оксамитовим смаком і дарує м’яке відчуття свіжого молока із солодким відтінком. У роті відчувається невимушений і в той же час багатий вершковий смак.

 

Особливості та застосування:

Шоколад від Barry Callebaut визнаний кондитерами і шоколатьє в усьому світі. До складу шоколаду Velvet входить більше какао масла, ніж в інші його види, і знижений вміст цукру (що робить його менш солодким).

 

Володіючи середнім рівнем густоти, бельгійський шоколад може бути використаний для глазурування і ароматизації кондитерських виробів, для відливання шоколадних фігурок і корпусних цукерок. Застосовується також в якості начинки для цукерок, мусів і ганашу, підходить для велюру.

Velvet ідеальний в найрізноманітніших комбінаціях: від незвичайних спецій таких, як грецький шафран, до незвичайних фруктів. Ніжний, м’який характер цього білого шоколаду розкриває весь свій смаковий букет.

Випускається у вигляді шоколадних монеток – каллет, завдяки чому швидко плавиться, зручно дозується та економно витрачається.

 

Плинність: 3 краплі

Склад: цукор, масло какао, сухе незбиране молоко, емульгатор: соєвий лецитин, натуральний ванільний ароматизатор. Не містить ГМО.

Вміст какао 32%, какао масла 32%, молока 22,9%.

Походження какао-бобів: какао-боби із Західної Африки, переважає різновид Forastero.

Умови зберігання: зберігати в сухому місці, при температурі +12-20°С, відносна вологість не більше 70%.

Додаткова інформація

Вага

500г, 100г