Молочний шоколад Callebaut 823 33.6% 400г

657,00 

Опис

Універсальний високоякісний молочний шоколад з виключно натуральних інгредієнтів.

 

Шоколад Callebaut – ідеальне поєднання ніжного смаку какао, цільного молока і ванілі сорту Бурбон.

 

Зручна форма у вигляді маленьких каллет дозволяє використовувати шоколад в якості самостійного декору, а також прискорює процес переплавки.

 

Застосування:

Молочний шоколад має стандартну плинність (3 краплі), що дозволяє використовувати його для виробництва: шоколадних плиток, корпусних цукерок, для приготування ганаша, праліне, соусів, шоколадних мусів.

 

Підходить для створення фігур з шоколаду за допомогою спеціальних молдів, а також для покриття кондитерських виробів.

 

Молочний Callebaut ідеально поєднується з корицею, манго, лавандою, абрикосом, лавровим листом, лимоном, гвоздикою, а також з м’ятою і меленим фундуком.

 

Використання:

Шоколад розтопити на водяній бані з невеликою кількістю вершкового масла, злегка остудити, застосовувати за призначенням.

 

Плинність: 3 краплі

 

Склад: какао терте 11%, цукор 42%, сухе незбиране молоко 22,5%, масло какао 24%, емульгатор: соєвий лецитин, натуральний ароматизатор: ваніль. Не містить ГМО.

 

Вміст какао-продуктів: 33,6% (какао-масла – 29,5%, тертого какао – 4,1%, цільного молока 21%).

 

Умови зберігання: зберігати в чистому, сухому (відносна вологість не більше 70%) і без різких запахів приміщенні при температурі 12-20°С.