Пектин NH термозворотній ILbakery

157,00 266,00 

Артикул: Невідомо Категорія:

Опис

Пектин NH – це пектин термозворотній, при нагріванні він розчиняється, надаючи масі рідку консистенцію, а при охолодженні застигає, тобто масу з ним можна повторно нагріти і знову перезалити необхідною формою і охолодити для загустіння. Він використовується для конфі і компоті – начинок в тортах, які необхідно заморожувати, а також для дзеркальної глазурі.

Начинки на Пектин NH стабільні, не «віддають» воду після розморожування. Рідини при нагріванні плавляться, а при охолодженні желюються, не втрачаючи якості гелю.

Рекомендації щодо використання: змішати одну частину пектину з 5 частинами дрібного цукру або пудри, перемішати і висипати в рідину, нагріту до 40°С, інтенсивно помішуючи масу вінчиком. Довести до 80°С і варити 1-2 хвилини. Вилити в потрібну форму, охолодити або заморозити.

Склад: регулятор кислотності (Е341), фруктоза, регулятор кислотності (Е450), пектин (Е440)

Упаковка: зіп-пакет

Термін зберігання: бажано використовувати протягом 24 місяців від дати виробництва за умови зберігання в щільно закритому пакеті. Зберігати при температурі: 5-25ºC в прохолодному, сухому, темному місці.

Виробник: ILbakery, Україна

Додаткова інформація

Вага

50г, 100г