Глазур молочна Master Martini

57,00 269,00 

Артикул: Невідомо Категорія:

Опис

Кондитерська молочна глазур від італійського виробника виробника Master Martini це високоякісний продукт з високою температурою плавлення, який не вимагає темперування. Підходить для відливання цукерок, фігурок, моделювання шоколадних виробів і прикрашання тортів, тістечок, десертів.

Глазур Master Martini дуже пластична, добре розтоплюється і добре покриває виріб, при нарізці торта глазур не розтріснеться. При розтопленні колір залишається таким же яскравим.

Склад: цукор, рослинні жири (пальмова олія), суха молочна сировотка, знежирене сухе молоко, емульгатор (Е322 соняшниковий лецитин). Не містить глютену.

Текучість: 5 з 5

Рекомендована температура при глазуруванні 30 – 35 °С

Повторний розігрів глазурі не бажаний

Термін зберігання: 12 місяців

Країна виробництва: Італія

Додаткова інформація

Вага

1кг, 200г