Глазур молочна Master Martini
57,00 ₴ – 269,00 ₴
Опис
Кондитерська молочна глазур від італійського виробника виробника Master Martini це високоякісний продукт з високою температурою плавлення, який не вимагає темперування. Підходить для відливання цукерок, фігурок, моделювання шоколадних виробів і прикрашання тортів, тістечок, десертів.
Глазур Master Martini дуже пластична, добре розтоплюється і добре покриває виріб, при нарізці торта глазур не розтріснеться. При розтопленні колір залишається таким же яскравим.
Склад: цукор, рослинні жири (пальмова олія), суха молочна сировотка, знежирене сухе молоко, емульгатор (Е322 соняшниковий лецитин). Не містить глютену.
Текучість: 5 з 5
Рекомендована температура при глазуруванні 30 – 35 °С
Повторний розігрів глазурі не бажаний
Термін зберігання: 12 місяців
Країна виробництва: Італія
Додаткова інформація
Вага | 1кг, 200г |
---|