Кремовий наповнювач термостабільний «Шоколад» 0.5кг

194,00 

Опис

Термостабільний кремовий наповнювач «Шоколад» —  один з найпопулярніших смакоароматичних наповнювачів ТМ «Delicia». Він використовується під час виробництва тортів, кексів, десертів, круасанів, що підлягають випіканню або заморожуванню; також необхідний самозайнятим кондитерам для створення авторських шедеврів.

Будьте певні: начинка збереже початковий колір, вигляд, смак та аромат, адже не змінює свої структурні властивості при випіканні чи шоковому заморожуванні.

Термостабільний наповнювач «Шоколад» популярний на виробництвах, у готельно-ресторанних закладах, є чудовим готовим рішенням для кондитерів, що працюють на замовлення.

 

Смак: насичений, шоколадний.