Сир м”який маскарпоне
107,00 ₴ – 216,00 ₴
Опис
Маскарпоне – м’який свіжий сир з регіону Ломбардії (на півночі Італії). Процес його приготування відрізняється від виробництва інших італійських сирів. Сир отримують з ніжною суміші вершків і молока, яку доводять до високої температури, за рахунок чого сир набуває особливого вершкового смаку. Незамінний інгредієнт десерту тірамісу, він також відмінно підходить для різотто, надаючи страві насичену кремову текстуру.
Використовується в приготуванні чізкейків, мусів, кремів та інших десертів. Маскарпоне містить в сухому залишку близько 80% жиру, має кремоподібну консистенцію, тому ідеально підходить для кондитерських виробів.
Додаткова інформація
Вага | 250гр, 500гр |
---|