Крохмаль кукурудзяний Dr.Oetker 200 гр

68,00 

Опис

Кукурудзяний крохмаль – це харчова добавка, яка використовується для загущення харчових продуктів, іноді його ще називають кукурудзяною мукою. Для його отримання білу частину кукурудзяного зерна подрібнюють до утворення дрібного білого порошку.

До складу кукурудзяного крохмалю входять вітамін PP, а також макро- і мікроелементи, такі як натрій, кальцій, фосфор, магній, калій.

У кулінарії кукурудзяний крохмаль використовується як загущувач в приготуванні киселів, мусів, соусів, пудингів, деяких супів. Також його використовують в складі пирогів, тортів, тістечок, в бісквітному тісті.

Кукурудзяний крохмаль від торгової марки Dr.Oetker без глютену, універсальний у використанні.

З кукурудзяним крохмалем Dr. Oetker торти, кекси і бісквіти будуть повітряними, десерти набудуть більш гладку і однорідну текстуру.