Патока крохмальна(глюкозний сироп)

38,00 142,00 

Артикул: Невідомо Категорія:

Опис

Патока – натуральний продукт переробки крохмалевмісної сировини кукурудзи, пшениці.

Патока – густа, тягуча, дуже в’язка, безбарвна, з ледь жовтуватим відтінком солодка речовина – продукт неповного оцукрювання крохмалю. Використовується в кондитерській промисловості в якості підсолоджувача та антикристалізатора кондитерських виробів.

Патока крохмальна виступає сполучним інгредієнтом та додає солодкість топінгам та наповнювачам, соусам і заправкам, використовується для виготовлення солодких снеків, випічки, карамелі, також як ключовача основа для оздоблення кондитерських виробів.

Патока крохмальна використовується для створення декоративних крапельок роси на виробах з цукрової пасти, при створенні глянцевої поверхні виробів, а також для приклеювання дрібних елементів кондитерських прикрас, посипки. Покращує текстуру готового продукту, збільшує його терміни зберігання.

Склад: патока 100%.

Додаткова інформація

Вага

150г, 1,5кг