Ацетатна плівка 5м щільність 82мкм

42,00 86,00 

Артикул: Невідомо Категорія:

Опис

Кондитерська Бордюрна стрічка має досить широкий спектр застосування, тобто є досить універсальним продуктом.

Найпоширеніша область застосування такої стрічки-це вистилання бічної поверхні форм, як звичайних, так і сегментних. Цей метод дозволяє максимально зручно, акуратно і без пошкоджень дістати десерт з форми. В цьому випадку плівка кондитерська вставляється всередину форми, яка використовується для приготування десерту, уздовж її бортиків. Після цього звичайним чином закладаються заздалегідь підготовлені напівфабрикати (тісто, муси, желе, сирні маси…). Після застигання готовий кондитерський виріб легко дістається з форми, при цьому ацетатна стрічка без праці знімається з виробу. Бічна поверхня виробу виходить ідеально рівна.

Додаткова інформація

Висота

10см, 15см, 20см