Кондитерське обладнання та інструменти застосовують для створення різноманітних десертів (форми для кексів, тортів, печива, мафінів, тістечок, зефіру, желе та ін.). Їх використовують на всіх етапах приготування виробів, починаючи від замішування тіста і закінчуючи декоруванням. Наприклад, правильно замісити тісто допоможуть вінчики, ваги, миски, сито та ін. Створити з нього фігурки — килимки, качалки, форми, вирубки, трафарети, катери та ін. Для роботи з мастикою знадобляться стеки, шпателі, різаки, плунжери та т. д. Для роботи з кремом — кондитерські мішки, насадки, шпателі та ін. Сучасне обладнання дозволить заощадити час і створити справжні шедеври практично кожному, як досвідченим кондитерам, так і початківцям.
-
- Кондитерський інвентар
Ацетатна плівка 5м щільність 82мкм
- 42,00 ₴ – 86,00 ₴
- Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
-
- Кондитерський інвентар
Мішки кондитерські одноразові
- 120,00 ₴ – 130,00 ₴
- Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
-
- Кондитерський інвентар
Тейп-стрічка флористична 30м
- 52,00 ₴
- Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
-
- Кондитерський інвентар
Форма роз’ємна від 12 до 20см кругла
- 147,00 ₴ – 180,00 ₴
- Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
-
- Кондитерський інвентар
Форма роз’ємна від 16 до 30см кругла
- 213,00 ₴ – 343,00 ₴
- Оберіть опції Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару